Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 13965:1998

Meat and meat products — Determination of starch and glucose contents — Enzymatic method
17. 9. 1998.

Опште информације

90.60     3. 12. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Međunarodni standard

67.120.10  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 13965:1998
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
3. 12. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja skroba i glukoze - Enzimska metoda

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-6 Saznaj više