Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5530-2:1997

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
4. 12. 1997.
95.99   Povučen   29. 6. 2012.

Опште информације

95.99     29. 6. 2012.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5530-2:1988

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 5530-2:1997
95.99 Povučen
29. 6. 2012.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
ISO 5530-2:2012