Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3727-2:2001

Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method)
20. 12. 2001.

Опште информације

90.93     5. 10. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.20  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 3727:1977

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 3727-2:2001
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
5. 10. 2023.

Национална преузимања

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 2: Određivanje suve materije bez masti (Referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда