Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3727:1977

Butter — Determination of water, solids-not-fat and fat contents on the same test portion (Reference method)
1. 11. 1977.
95.99   Повучен   27. 1. 2003.

Опште информације

95.99     27. 1. 2003.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.20  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Depending on the content to be estimated the method described uses three different steps for determination, i.e. drying of a known mass of butter at 102 +/- 2 degrees centigrade and weighing to determination the loss of mass, extraction of the fat from the dried butter with light petroleum or n-hexane and weighing of the residue, and calculation of the fat content by difference.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 3727:1977
95.99 Повучен
27. 1. 2003.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/DIS 3727-1

ОБЈАВЉЕН
ISO 3727-2:2001

ОБЈАВЉЕН
ISO 3727-3:2003

ОБЈАВЉЕН
ISO 3727-1:2001