Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3727-3:2003

Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 3: Calculation of fat content
27. 1. 2003.

Опште информације

90.93     6. 1. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.20  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 3727-3|IDF 80-3:2003 specifies a method for the calculation of the fat content of butter.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 3727:1977

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 3727-3:2003
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
6. 1. 2022.

Национална преузимања

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti

90.93   Одлука о потврђивању стандарда