Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 3727-3:2003

Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 3: Calculation of fat content
27. 1. 2003.

Опште информације

90.93     6. 1. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.20  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 3727-3|IDF 80-3:2003 specifies a method for the calculation of the fat content of butter.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 3727:1977

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 3727-3:2003
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
6. 1. 2022.

Nacionalna preuzimanja

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više