Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 17189:2003

Butter, edible oil emulsions and spreadable fats — Determination of fat content (Reference method)
13. 10. 2003.

Опште информације

90.93     8. 11. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.20  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 17189|IDF 194:2003 specifies a method for the determination of the fat content of butter, edible oil emulsions and spreadable fats (margarine, vegetable oil spreads, dairy spreads and blended spreads).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 17189:2003
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
8. 11. 2022.

Национална преузимања

Maslac, emulzije jestivih ulja i masni namazi - Određivanje sadržaja masti (Referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда