Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 17189:2003

Butter, edible oil emulsions and spreadable fats — Determination of fat content (Reference method)
13. 10. 2003.

Опште информације

90.93     8. 11. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.20  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 17189|IDF 194:2003 specifies a method for the determination of the fat content of butter, edible oil emulsions and spreadable fats (margarine, vegetable oil spreads, dairy spreads and blended spreads).

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 17189:2003
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
8. 11. 2022.

Nacionalna preuzimanja

Maslac, emulzije jestivih ulja i masni namazi - Određivanje sadržaja masti (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više