Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 17189:2008

Maslac, emulzije jestivih ulja i masni namazi - Određivanje sadržaja masti (Referentna metoda)

Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method) (ISO 17189:2003)
27. 2. 2008.
27. 2. 2008.

Опште информације

90.93     1. 10. 2008.

90.00    1. 10. 2013.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.20  

српски  

Термини

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom se utvrđuje metoda određivanja sadržaja masti u maslacu, jestivim uljanim emulzijama i mastima za mazanje (margarin, namazi od biljnih ulja, mlečni namazi i mešavine namaza).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.K8.046:1993

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 17189:2008
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
1. 10. 2008.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 17189:2003

Идентичан са ISO 17189:2003