Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 21187:2004

Milk — Quantitative determination of bacteriological quality — Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between routine method results and anchor method results
25. 11. 2004.
95.99   Povučen   23. 2. 2021.

Опште информације

95.99     23. 2. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.01     07.100.30  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 21187|IDF 196:2004 gives guidelines for the establishment of a conversion relationship between the results of a routine method and an anchor method, and its verification for the quantitative determination of the bacteriological quality of milk.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 21187:2004
95.99 Povučen
23. 2. 2021.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 21187:2021

Nacionalna preuzimanja

Mleko - Kvantitativno određivanje bakteriološkog kvaliteta - Uputstvo za uspostavljanje i verifikovanje odnosa konverzije između rezultata rutinske metode i rezultata osnovne metode

95.99   Povučen

E034-5 Saznaj više