Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 21807:2004

Microbiology of food and animal feeding stuffs — Determination of water activity
13. 9. 2004.
95.99   Повучен   1. 11. 2018.

Опште информације

95.99     1. 11. 2018.

ISO

ISO/TC 34/SC 9

Међународни стандард

07.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 21807:2004 gives basic principles and requirements for physical methods of determining the water activity of products intended for human consumption and the feeding of animals.
Water activity can be used to predict microbial growth and determine the microbiological stability of a food product, and it also provides an important, quantitatively determinable criterion for estimating the times for which a foodstuff can be kept.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 21807:2004
95.99 Повучен
1. 11. 2018.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 18787:2017

Национална преузимања

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Određivanje aktivnosti vode

95.99   Повучен