Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1735:2004

Cheese and processed cheese products — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
1. 7. 2004.
95.99   Повучен   29. 3. 2022.

Опште информације

95.99     29. 3. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 1735|IDF 5:2004 specifies the reference method for the determination of the fat content of all types of cheese and processed cheese products having lactose contents of below 5 % (mass fraction) of non-fat solids.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 1735:1987

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 1735:2004
95.99 Повучен
29. 3. 2022.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 23319:2022

Национална преузимања

Сир и производи на бази топљеног сира - Одређивање садржаја масти - Гравиметријска метода (Референтна метода)

95.99   Повучен