Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 1735:2007

Сир и производи на бази топљеног сира - Одређивање садржаја масти - Гравиметријска метода (Референтна метода)

Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1735:2004)
30. 11. 2007.
30. 11. 2007.
95.99   Повучен   30. 11. 2023.

Опште информације

95.99     30. 11. 2023.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.30  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овим стандардом се утврђује референтна метода за одређивање садржаја масти у свим врстама сира и топљеног сира које имају садржај лактозе испод 5% (масени удео) од суве материје без масти.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 1735:2007
95.99 Повучен
30. 11. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 23319:2022

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 1735:2004

Идентичан са ISO 1735:2004