Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1735:2004

Cheese and processed cheese products — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
1. 7. 2004.
95.99   Povučen   29. 3. 2022.

Опште информације

95.99     29. 3. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 1735|IDF 5:2004 specifies the reference method for the determination of the fat content of all types of cheese and processed cheese products having lactose contents of below 5 % (mass fraction) of non-fat solids.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 1735:1987

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 1735:2004
95.99 Povučen
29. 3. 2022.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 23319:2022

Nacionalna preuzimanja

Sir i proizvodi na bazi topljenog sira - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

95.99   Povučen

E034-5 Saznaj više