Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 20483:2006

Cereals and pulses — Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content — Kjeldahl method
20. 10. 2006.
95.99   Повучен   19. 11. 2013.

Опште информације

95.99     19. 11. 2013.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 20483:2006 specifies a method for the determination of the nitrogen content of cereals, pulses and derived products, according to the Kjeldahl method, and a method for calculating the crude protein content.
The method does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. If it is important to determine the non-protein nitrogen content, an appropriate method can be applied.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 20483:2006
95.99 Повучен
19. 11. 2013.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 20483:2013

Национална преузимања

Žita i mahunjače - Određivanje sadržaja azota i izračunavanje sadržaja sirovog proteina - Metoda po Kjeldalu

95.99   Повучен

Žita i mahunjače — Određivanje sadržaja azota i izračunavanje sadržaja sirovih proteina — Metoda po Kjeldalu

95.99   Повучен