Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 20483:2006

Cereals and pulses — Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content — Kjeldahl method
20. 10. 2006.
95.99   Povučen   19. 11. 2013.

Опште информације

95.99     19. 11. 2013.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 20483:2006 specifies a method for the determination of the nitrogen content of cereals, pulses and derived products, according to the Kjeldahl method, and a method for calculating the crude protein content.
The method does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. If it is important to determine the non-protein nitrogen content, an appropriate method can be applied.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 20483:2006
95.99 Povučen
19. 11. 2013.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 20483:2013

Nacionalna preuzimanja

Žita i mahunjače - Određivanje sadržaja azota i izračunavanje sadržaja sirovog proteina - Metoda po Kjeldalu

95.99   Povučen

E034-4 Saznaj više

Žita i mahunjače — Određivanje sadržaja azota i izračunavanje sadržaja sirovih proteina — Metoda po Kjeldalu

95.99   Povučen

E034-4 Saznaj više