Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 20483:2012

Žita i mahunjače — Određivanje sadržaja azota i izračunavanje sadržaja sirovih proteina — Metoda po Kjeldalu

Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method (ISO 20483:2006)
27. 4. 2012.
27. 4. 2012.
95.99   Повучен   30. 5. 2014.

Опште информације

95.99     30. 5. 2014.

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

српски  

From plan 2010

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se metoda po Kjeldalu za određivanje sadržaja azota u žitima, mahunjačama i njihovim proizvodima, i metoda za izračunavanje sadržaja sirovih proteina.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 20483:2009

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 20483:2012
95.99 Повучен
30. 5. 2014.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 20483:2014

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 20483:2006

Идентичан са ISO 20483:2006

Национални прописи и стандарди

"Сл. гласник РС" бр. 41/2019 41/2019
ПРАВИЛНИК о анализаторима за мерење садржаја протеина у житу

МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ