Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 21415-3:2009

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 3: Određivanje suvog glutena iz vlažnog glutena metodom sušenja u sušnici

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 3: Determination of dry gluten from wet gluten by an oven drying method (ISO 21415-3:2006)
9. 7. 2009.

Опште информације

60.60    

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim delom standarda SRPS EN ISO 21415 utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja suvog glutena iz vlažnog glutena koji je dobijen kako je utvrđeno u SRPS EN ISO 21415-1 ili SRPS EN ISO 21415-2. U ovoj metodi suvi gluten se dobija iz vlažnog glutena sušenjem u peći.
Ova metoda može takođe da se koristi za određivanje sadržaja vlage vlažnog glutena

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B8.046:1987

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 21415-3:2009
60.60 Стандард објављен

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 21415-3:2007

Идентичан са ISO 21415-3:2006 IDENTICAL

Национални прописи и стандарди

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина