Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 21415-3:2006

Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 3: Determination of dry gluten from wet gluten by an oven drying method
27. 4. 2006.

Опште информације

90.60     5. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 21415-3:2006 specifies a method for the determination of the dry gluten content from wet gluten obtained as specified in either ISO 21415-1 or ISO 21514-2. In this method, dry gluten is obtained from wet gluten by drying in an oven.
The method can also be used to determine the moisture content of the wet gluten.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 6645:1981

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 21415-3:2006
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
5. 6. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 3: Određivanje suvog glutena iz vlažnog glutena metodom sušenja u sušnici

60.60   Standard objavljen

E034-4 Saznaj više