Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 4149:2005

Green coffee — Olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defects
16. 3. 2005.

Опште информације

90.92     31. 8. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 4149:2005 specifies methods for the olfactory and visual examination and for the determination of foreign matter and defects in green coffee from all origins, in order to assess conformity with a specification or a contract. These methods can also be used for determining one or more of the characteristics of green coffee with an impact on coffee quality for technical, commercial, administrative and arbitration purposes, and for quality control or quality inspection.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 4149:1980

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 4149:2005
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
31. 8. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ПРОЈЕКАТ
ISO/DIS 4149

Национална преузимања

Sirova kafa — Ispitivanje mirisa i izgleda i određivanje stranih primesa i nedostataka

90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више