Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 4149:2025

Green coffee — Olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defects
21. 11. 2025.

Опште информације

60.60     21. 11. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies methods for the olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defects in green coffee from all origins. These methods can also be used for determining one or more of the characteristics of green coffee with an impact on coffee quality for technical, commercial, administrative and arbitration purposes, and for quality control or quality inspection.
This document is applicable to green coffee as defined in ISO 3509.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 4149:2005

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 4149:2025
60.60 Стандард објављен
21. 11. 2025.