Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 13580:2005

Yogurt — Determination of total solids content (Reference method)
13. 5. 2005.

Опште информације

90.93     25. 11. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.99  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 13580|IDF 151:2005 specifies a reference method for the determination of the total solids content of plain, flavoured, sweetened and fruit yogurts.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 13580:2005
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
25. 11. 2022.

Национална преузимања

Jogurt - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда