Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 13580:2005

Yogurt — Determination of total solids content (Reference method)
13. 5. 2005.

Опште информације

90.93     25. 11. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.99  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 13580|IDF 151:2005 specifies a reference method for the determination of the total solids content of plain, flavoured, sweetened and fruit yogurts.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 13580:2005
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
25. 11. 2022.

Nacionalna preuzimanja

Jogurt - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više