Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 13580:2008

Jogurt - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

Yogurt — Determination of total solids content (Reference method)
27. 2. 2008.
27. 2. 2008.

Опште информације

90.93     25. 11. 2022.

90.20    15. 10. 2027.

ISS

E034-5

Међународни стандард

67.100.99  

српски  

Термини

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se referentna metoda za određivanje ukupnog sadržaja suve materije u jogurtu, aromatizovanom jogurtu, zaslađenom jogurtu i voćnom jogurtu.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 13580:2008
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
25. 11. 2022.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 13580:2005