Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6647-1:2007

Rice — Determination of amylose content — Part 1: Reference method
16. 8. 2007.
95.99   Повучен   11. 5. 2015.

Опште информације

95.99     11. 5. 2015.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 6647-1:2007 specifies a reference method for the determination of the amylose content of milled rice, non-parboiled. The method is applicable to rice with an amylose mass fraction higher than 5 %.
ISO 6647-1:2007 can also be used for husked rice, maize, millet and other cereals if the extension of this scope has been validated by the user.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 6647-1:2007
95.99 Повучен
11. 5. 2015.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 6647-1:2015

Национална преузимања

Pirinač - Određivanje sadržaja amiloze - Deo 1: Referentna metoda

95.99   Повучен