Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6647-1:2015

Rice — Determination of amylose content — Part 1: Reference method
11. 5. 2015.
95.99   Повучен   14. 7. 2020.

Опште информације

95.99     14. 7. 2020.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 6647-1:2015 specifies a reference method for determining calibration values for standards that will be used to make a standard curve for the quantification of amylose content in milled, non-parboiled rice in the range of amylose content from 0 % to 30 %.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 6647-1:2007

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 6647-1:2015
95.99 Повучен
14. 7. 2020.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 6647-1:2020

Национална преузимања

Pirinač ― Određivanje sadržaja amiloze ― Deo 1: Referentna metoda

95.99   Повучен