Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6647-1:2007

Rice — Determination of amylose content — Part 1: Reference method
16. 8. 2007.
95.99   Povučen   11. 5. 2015.

Опште информације

95.99     11. 5. 2015.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 6647-1:2007 specifies a reference method for the determination of the amylose content of milled rice, non-parboiled. The method is applicable to rice with an amylose mass fraction higher than 5 %.
ISO 6647-1:2007 can also be used for husked rice, maize, millet and other cereals if the extension of this scope has been validated by the user.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 6647-1:2007
95.99 Povučen
11. 5. 2015.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
ISO 6647-1:2015

Nacionalna preuzimanja

Pirinač - Određivanje sadržaja amiloze - Deo 1: Referentna metoda

95.99   Povučen

E034-4 Saznaj više