Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6647-2:2007

Rice — Determination of amylose content — Part 2: Routine methods
16. 8. 2007.
95.99   Повучен   11. 5. 2015.

Опште информације

95.99     11. 5. 2015.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 6647-2:2007 specifies two simplified routine methods for the determination of the amylose mass fraction of milled rice, non-parboiled. The main difference between the two methods is in the dispersion procedure: method A specifies hot, and method B cold, dispersion.
Both methods are applicable to rice with amylose mass fraction higher than 5 %.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 6647-2:2007
95.99 Повучен
11. 5. 2015.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 6647-2:2015

Национална преузимања

Pirinač - Određivanje sadržaja amiloze - Deo 2: Rutinske metode

95.99   Повучен