Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6647-2:2015

Rice — Determination of amylose content — Part 2: Routine methods
11. 5. 2015.
95.99   Повучен   14. 7. 2020.

Опште информације

95.99     14. 7. 2020.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 6647-2:2015 specifies a simplified routine method for the determination of the amylose content of milled, non-parboiled rice in the range from 1 % to 30 %. Rice samples for which the amylose content has been determined by the reference method size exclusion chromatography (SEC) are used as standards to generate the calibration curve.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 6647-2:2007

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 6647-2:2015
95.99 Повучен
14. 7. 2020.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 6647-2:2020

Национална преузимања

Pirinač – Određivanje sadržaja amiloze – Deo 2: Rutinske metode

95.99   Повучен