Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 7540:2006

Ground paprika (Capsicum annuum L.) — Specification
23. 10. 2006.
95.99   Повучен   23. 7. 2020.

Опште информације

95.99     23. 7. 2020.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Међународни стандард

67.220.10  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 7540:2006 defines the requirements for ground paprika.
A method for the determination of the moisture content of ground paprika is given in Annex A. Recommendations relative to storage and transport conditions are given in Annex B. A list of terms used in different countries for paprika (Capsicum annuum L.) is given in Annex C.
This International Standard is not applicable to ground chillies and capsicums.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 7540:1984

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 7540:2006
95.99 Повучен
23. 7. 2020.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 7540:2020

Национална преузимања

Mlevena paprika (Capsicum annuum L.) — Specifikacija

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више