Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 7540:2006

Ground paprika (Capsicum annuum L.) — Specification
23. 10. 2006.
95.99   Povučen   23. 7. 2020.

Опште информације

95.99     23. 7. 2020.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Međunarodni standard

67.220.10  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 7540:2006 defines the requirements for ground paprika.
A method for the determination of the moisture content of ground paprika is given in Annex A. Recommendations relative to storage and transport conditions are given in Annex B. A list of terms used in different countries for paprika (Capsicum annuum L.) is given in Annex C.
This International Standard is not applicable to ground chillies and capsicums.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 7540:1984

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 7540:2006
95.99 Povučen
23. 7. 2020.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 7540:2020

Nacionalna preuzimanja

Mlevena paprika (Capsicum annuum L.) — Specifikacija

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više