Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 7540:2012

Mlevena paprika (Capsicum annuum L.) — Specifikacija

Ground paprika (Capsicum annuum L.) - Specification (ISO 7540:2006)
24. 9. 2012.
95.99   Повучен   30. 11. 2020.

Опште информације

95.99     30. 11. 2020.

ISS

E034-7,8,15,18

Европски стандард

67.220.10  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuju se zahtevi za mlevenu papriku. U prilogu A data je metoda za određivanje sadržaja vlage u mlevenoj paprici. U prilogu B date su preporuke u vezi sa uslovima skladištenja i transporta. Lista termina koji se za papriku (Capsicum annuum L.) koriste u različitim zemljama data je u prilogu C. Standard se ne primenjuje na mlevenu čili papriku.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.H6.101:1975

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 7540:2012
95.99 Повучен
30. 11. 2020.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 7540:2020

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 7540:2010

Идентичан са ISO 7540:2006

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету зачина, екстраката зачина и мешавина зачина

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE