Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5943:2006

Cheese and processed cheese products — Determination of chloride content — Potentiometric titration method
3. 10. 2006.

Опште информације

90.60     5. 3. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 5943|IDF 88:2006 specifies a potentiometric titration method for the determination of the chloride content of cheese and processed cheese products.
The method is applicable to all cheeses and processed cheese products containing more than 0,2 % (mass fraction) of chloride ion.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5943:2004

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5943:2006
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
5. 3. 2023.

Национална преузимања

Sir i proizvodi od topljenog sira - Određivanje sadržaja hlorida - Metoda potenciometrijske titracije

60.60   Стандард објављен