Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5943:2004

Cheese and processed cheese products — Determination of chloride content — Potentiometric titration method
18. 11. 2004.
95.99   Povučen   3. 10. 2006.

Опште информације

95.99     3. 10. 2006.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 5943|IDF 88:2004 specifies a potentiometric titration method for the determination of the chloride content of cheese and processed cheese products.
The method is applicable to all cheeses and processed cheese products containing more than 0,2 % (mass fraction) of chloride ion.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5943:1988

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 5943:2004
95.99 Povučen
3. 10. 2006.

ISPRAVKE / IZMENE

NAPUŠTEN
ISO 5943:2004/CD Cor 1

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 5943:2006