Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 3728:2004

Ice-cream and milk ice — Determination of total solids content (Reference method)
25. 11. 2004.

Опште информације

90.93     22. 10. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.40  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 3728|IDF 70:2004 specifies a reference method for the determination of the total solids content of ice-cream, milk ices and similar products.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 3728:1977

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 3728:2004
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
22. 10. 2024.

Nacionalna preuzimanja

Krem sladoled i mlečni sladoled - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više