Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3728:1977

Ice cream and milk ice — Determination of total solids content (Reference method)
1. 1. 1977.
95.99   Повучен   25. 11. 2004.

Опште информације

95.99     25. 11. 2004.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.40  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies a method, the principle of which consists in drying, at 102 degrees centigrade, a known quality of the sample, diluted with water and mixed with sand, to constant mass, then followed by weighing to determine the mass of the residue. Special notes on sampling are given in the annex which, however, is valid only until the publication of ISO 707.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 3728:1977
95.99 Повучен
25. 11. 2004.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 3728:2004