Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5530-1:2013

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
10. 4. 2013.
95.99   Povučen   15. 1. 2025.

Опште информације

95.99     15. 1. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 5530-1:2013 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.).

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5530-1:1997

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 5530-1:2013
95.99 Povučen
15. 1. 2025.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 5530-1:2025

Nacionalna preuzimanja

Pšenično brašno — Fizička svojstva testa — Deo 1: Određivanje apsorpcije vode i reoloških svojstava korišćenjem farinografa

95.99   Povučen

E034-4 Saznaj više

Pšenično brašno — Fizička svojstva testa — Deo 1: Određivanje apsorpcije vode i reoloških svojstava korišćenjem farinografa

10.98   Novi projekat se odbacuje

E034-4 Saznaj više