Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5943:2006

Cheese and processed cheese products — Determination of chloride content — Potentiometric titration method
3. 10. 2006.

Опште информације

90.60     5. 3. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 5943|IDF 88:2006 specifies a potentiometric titration method for the determination of the chloride content of cheese and processed cheese products.
The method is applicable to all cheeses and processed cheese products containing more than 0,2 % (mass fraction) of chloride ion.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5943:2004

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 5943:2006
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
5. 3. 2023.

Nacionalna preuzimanja

Sir i proizvodi od topljenog sira - Određivanje sadržaja hlorida - Metoda potenciometrijske titracije

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više