Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 24115:2012

Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine method
21. 5. 2012.

Опште информације

90.60     3. 9. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This International Standard specifies a procedure for adjustment and subsequent calibration of moisture meters
for green coffee beans with reference samples (RSs).
The RSs are green coffee beans of various moisture contents, determined by a standard method (ISO 6673).
NOTE This method of determining the loss in mass can be considered, by convention, as a method for determining
the water content and can be used as such by agreement between the interested parties.
This International Standard is applicable to green coffee as beans.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 24115:2012
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
3. 9. 2023.

Национална преузимања

Sirova kafa – Postupak kalibracije vlagomera – Rutinska metoda

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више