Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 24115:2019

Sirova kafa – Postupak kalibracije vlagomera – Rutinska metoda

Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine method
27. 3. 2019.

Опште информације

90.60     2. 9. 2023.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.20  

енглески  

Plan 2019

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se postupak za podešavanje i naknadnu kalibraciju vlagomera za sirovu kafu sa referentnim uzorcima (RSs). Referentni uzorci (RSs) su zrna sirove kafe sa različitim sadržajem vlage koji je određen standardnom metodom (ISO 6673).
NAPOMENA Ova metoda određivanja gubitka mase može se po dogovoru smatrati kao metoda za određivanje sadržaja vlage i može se kao takva koristiti na osnovu sporazuma zainteresovanih strana.
Ovaj međunarodni standard se primenjuje na sirovu kafu u zrnu.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 24115:2019
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
2. 9. 2023.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 24115:2012