Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6666:2011

Coffee sampling — Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee
31. 10. 2011.

Опште информације

90.60     5. 3. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.260  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This International Standard specifies the characteristics of triers for green coffee or raw coffee and for
parchment coffee (coffee in parchment) suitable for taking samples through the sides of closed bags and which
is particularly suitable for sampling based on ISO 4072[1].
This International Standard is applicable to triers neither for sampling from bulk container liners nor from "big
bags" [e.g. bags designated "1 MT" or "1 Mt" (metric tonne)].

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 6666:1983

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6666:2011
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
5. 3. 2023.

Национална преузимања

Uzimanje uzoraka kafe — Sonde za sirovu kafu i kafu u pergamentnoj ljusci

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више