Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 6666:2014

Uzimanje uzoraka kafe — Sonde za sirovu kafu i kafu u pergamentnoj ljusci

Coffee sampling — Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee
23.12.2014.

Опште информације

90.93     25.10.2017.

90.20    15.10.2022.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.260  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom se utvrđuju karakteristike sondi za sirovu kafu i kafu u pergamentnoj ljusci koje su pogodne za uzimanje uzoraka kroz stranice zatvorene vreće, a posebno pogodne za uzorkovanje koje se zasniva na ISO 4072 [1]. Ovaj međunarodni standard nije primenjiv za sonde i uzorkovanje iz kontejnera sa oblogom za kafu u rasutom stanju i iz „velikih vreća“ [npr. vreće projektovane za 1 Mt, (metričku tonu)].

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

Замењује
SRPS ISO 6666:1992

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 6666:2014
90.93 Одлука о потврђивању српског стандарда
25.10.2017.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 6666:2011

Прописи

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замена за кафу, као и сродниих производа

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замене за кафу, као и сродних производа

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се