Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/TS 16634-2:2009

Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content — Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products
29. 9. 2009.
95.99   Повучен   20. 5. 2016.

Опште информације

95.99     20. 5. 2016.

ISO

ISO/TC 34

Техничка спецификација

67.050     67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO/TS 16634-2:2009 specifies a method for the determination of the total nitrogen content and the calculation of the crude protein content of cereals, pulses and milled cereal products.
This method, like the Kjeldahl method, does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. For the calculation of the protein content, various conversion factors, given in the document, are used.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO/TS 16634-2:2009
95.99 Повучен
20. 5. 2016.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 16634-2:2016

Национална преузимања

Prehrambeni proizvodi — Određivanje sadržaja ukupnog azota sagorevanjem u skladu sa Dumasovim principom i izračunavanje sadržaja sirovih proteina — Deo 2: Žita, mahunjače i mleveni proizvodi od žita

95.99   Повучен