Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO/TS 16634-2:2009

Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content — Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products
29. 9. 2009.
95.99   Povučen   20. 5. 2016.

Опште информације

95.99     20. 5. 2016.

ISO

ISO/TC 34

Tehnička specifikacija

67.050     67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO/TS 16634-2:2009 specifies a method for the determination of the total nitrogen content and the calculation of the crude protein content of cereals, pulses and milled cereal products.
This method, like the Kjeldahl method, does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. For the calculation of the protein content, various conversion factors, given in the document, are used.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO/TS 16634-2:2009
95.99 Povučen
20. 5. 2016.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 16634-2:2016

Nacionalna preuzimanja

Prehrambeni proizvodi — Određivanje sadržaja ukupnog azota sagorevanjem u skladu sa Dumasovim principom i izračunavanje sadržaja sirovih proteina — Deo 2: Žita, mahunjače i mleveni proizvodi od žita

95.99   Povučen

E034-4 Saznaj više