Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 11053:2009

Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
19. 8. 2009.

Опште информације

90.20     15. 4. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10     67.190  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 11053:2009 specifies a procedure for the detection and quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) and milk fat in milk chocolate by triacylglycerol profiling using high-resolution capillary gas-liquid chromatography, and subsequent data evaluation by simple and partial least-squares regression analysis. CBE admixtures can be detected at a minimum level of 0,5 g CBE/100 g milk chocolate and quantified at a level of 5 % mass fraction CBE addition to milk chocolate with a predicted error of 0,7 g CBE/100 g milk chocolate.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 11053:2009
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 4. 2025.

Национална преузимања

Masti i ulja biljnog porekla — Određivanje ekvivalenata kakao-maslaca u mlečnoj čokoladi

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се