Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 11053:2013

Masti i ulja biljnog porekla — Određivanje ekvivalenata kakao-maslaca u mlečnoj čokoladi

Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
20. 3. 2013.

Опште информације

90.20     15. 4. 2025.

90.60    2. 9. 2025.

ISS

E034-2,11

Међународни стандард

67.190     67.200.10  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom se utvrđuje procedura za otkrivanje i kvantifikaciju ekvivalenata kakao butera (CBE) i mlečne masti (MF) u mlečnoj čokoladi profilisanjem triacilglicerola (TAG) korišćenjem gasno-tečne hromatografije sa visokom rezolucijom kapilara (HR-GLC) i naknadnom procenom podataka prostom i parcijalnom regresionom analizom najmanjih kvadrata.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 11053:2013
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 4. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 11053:2009

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се