Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1737:2008

Evaporated milk and sweetened condensed milk — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
2. 10. 2008.
95.99   Povučen   3. 5. 2023.

Опште информације

95.99     3. 5. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.10  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 1737|IDF 13:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of all types of evaporated milk and sweetened condensed milk (liquid sweetened and unsweetened concentrated milk).

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 1737:1999

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 1737:2008
95.99 Povučen
3. 5. 2023.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 23318:2022

Nacionalna preuzimanja

Kondenzovano nezaslađeno mleko i kondenzovano zaslađeno mleko — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više