Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1854:2008

Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
2. 10. 2008.
95.99   Povučen   3. 5. 2023.

Опште информације

95.99     3. 5. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 1854¦IDF 59:2008 specifies the reference method for the determination of fat content of whey cheese.
The method is not applicable to products which do not dissolve completely in ammonia solution or which contain free fatty acids in significant quantities.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 1854:1999

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 1854:2008
95.99 Povučen
3. 5. 2023.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 23318:2022

Nacionalna preuzimanja

Sir od surutke - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više