Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2450:2008

Cream — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
2. 10. 2008.
95.99   Повучен   3. 5. 2023.

Опште информације

95.99     3. 5. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.99  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 2450|IDF 16:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of raw, processed and sour cream in which no appreciable separation or breakdown of fat, due to lipolysis, has occurred.
The method is not applicable to sour creams with starch or other thickening agents.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 2450:1999

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 2450:2008
95.99 Повучен
3. 5. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 23318:2022

Национална преузимања

Pavlaka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Стандард објављен