Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 2450:2010

Pavlaka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO2450:2008)
28. 9. 2010.
28. 9. 2010.

Опште информације

60.60     28. 9. 2010.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.10     67.100.99  

српски  

SRPS EN ISO 1042:2010;SRPS EN ISO 4788:2010

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svežoj pavlaci, pasterizovanoj pavlaci i kiseloj pavlaci u kojima nije vidljivo izdvajanje ili razlaganje masti usled lipolize.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 2450:2005

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 2450:2010
60.60 Стандард објављен
28. 9. 2010.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 2450:2008

Идентичан са ISO 2450:2008